Назад

НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ЕМИТУВАН Е ГАЛА КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА РУСИЈА, СКОПЈЕ, 12 ЈУНИ 2021 ГОДИНА

По повод Државниот празник - 12 јуни, Денот на Русија, на големиот екран на плоштад Македонија во Скопје, беше емитуван гала концерт на Црвениот плоштад во Москва од 2020 година. Гостите на настанот, како и сите жители на главниот град имаа уникантна можност да уживаат во прекрасни настапи на најпознати ѕвезди на руската сцена!