ДОБРОДОЈДОВТЕ

на официјалната веб-страница

на Амбасадата на Руската Федерација во Република Северна Македонија

 

 

Амбасадата е отворена секоj ден, од понеделник до петок, од 8.30  до 13.00 и од 14.30 до 18.00 часот. Неработни денови се сабота, недела и државните празници на Руската Федерациjа.

Адреса: ул. Пиринска, бр. 44, 1000 Скопje
Тел.: +389 2 311-7160
+389 2 321-5349 (Конзуларно одделение)
Факс: +389 2 311-7808
E-mail:

skopje@mid.ru
skopje@dks.ru (Конзуларно одделение)

iaserov@mid.ru (за контакт во текот на неработно време)