Назад

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА МЕДИУМИТЕ

 

 

ПОСОЛЬСТВО РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ

В РЕСПУБЛИКЕ МАКЕДОНИИ

АМБАСАДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

EMBASSY OF THE RUSSIAN FEDERATION

IN THE REPUBLIC OF MACEDONIA

 

Ul. Pirinska 44, 1000 Skopje

tel.: (+389 2) 311-7160, fax: (+389 2) 311-7808

e-mail: embassy@russia.org.mk

http://macedonia.mid.ru

 

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА МЕДИУМИТЕ

№ 01-16-02-11

 

 

ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА

 

На 22 февруари 2011 година во 10.00 часот Н.Е. Амбасадорот на Руската Федерација г-дин Олег Шчербак во неговата Резиденција во Скопје (ул. Пржино, бр. 15) ќе му го додели медалот «65 годишнината од Победата во Големата Татковинска Војна» на Сојузот на здруженијата на борците од Народна Ослободителна Борба на Македонија за активна работа со ветераните и учество во патриотското воспитување на граѓаните.

Се покануваат претставници на медиумите.

Ве молиме потврдете на 3117160.

 

16 февруари 2011 година