Назад

ГОВОР НА МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА РУСИЈА СЕРГЕЈ ЛАВРОВ И НЕГОВИ ОДГОВОРИ НА ПРАШАЊАТА ПОСТАВЕНИ ВО ТЕКОТ НА ДИСКУСИЈАТА НА 51-ТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО МИНХЕН, 7 ФЕВРУАРИ 2015 ГОДИНА

 

Говор на Министерот за надворешни работи на Русија Сергеј Лавров и негови одговори на прашањата поставени во текот на дискусијата на 51-та Конференција за безбедност во Минхен, 7 февруари 2015 година.

http://www.mid.ru/bdomp/brp_4.nsf/e78a48070f128a7b43256999005bcbb3/4e7cddd252fdef1f43257de60031e493!OpenDocument